2010. július 16., péntek

Szlovák-Magyar barátság demonstráció BETILTVA!

Szlovák-Magyar barátság demonstráció BETILTVA!
Koncert megtartva!


A soviniszta magyar hatóságok a Győr Honvéd ligetbe tervezett a két nép és Európa nemzeteinek összefogását méltató beszédeket és az utána következő vonulást betiltotta. Magyarországon továbbra is csak a buzi, drogos vonulás és a cigánybűnözés szabad! Ezek ellen a hatóságok semmit nem tesznek! Az Európa nemzeteit megosztó, idegenek háborús érdekeinek kiszolgáló úgynevezett "magyar" kormányok képtelenek még a saját hatóságaikat is rendbe rakni. Egyes nagyon régóta a rendőrség kötelékébe tartozó magas rangú tisztek személyes ellenszenvből, hatalmukkal visszaélve Alkotmányt és Rendőrségi törvényt taposva rangjukat kihasználva tiltatják be a helyi szervekkel az összes rendezvényünket. Ezt személyesen meg is mondják nekünk, a rendezvények egyeztetőtárgyalásán. A szükséges lépéseket megtettük, pártunk az ügyben büntetőfeljelentés megtételét is fontolgatja.

A tiltás a koncertet nem érinti! A vonulás ugyan mint demonstráció elmarad, de a tömegközlekedéssel érkezők a győri vasútállomásról csoportokban útbaigazító segítőink segítségével, el tudnak jutni a koncert helyszínére. A zászló, különösképp a nemzeti zászlók lengetése nem tiltott, rendezvénynek nem minősül. A beszédek a koncert előtt lesznek a koncert helyszínén megtartva.

Kiegészítés : A demonstráció be lett tiltva de ez nem akadályoz meg senkit , hogy 50 fős csoportokkal vonuljanak végig a városon. Magyar zászlókat és egyéb zászlókat lehet hozni. Annyi , hogy nem lehet katonai sorrendbe közlekedni. A beszédek a koncert helyszínen lesznek megtartva.